Добредојдовте!

Нашиот љубезен и секогаш насмеан тим Ви посакува срдечно добредојде во Денталната клиника д-р Маргита Смилева. Нашата клиника е сместена во модерен простор, со врвна технологија каде нашиот ентузијастички тим ќе Ви го понуди најдоброто решение за Вас!

Прочитајте повеќе

Нашите услуги

Ви нудиме професионална грижа за Вашето дентално здравје обмислена од високо едуцирани и обучени професионалци чија крајна цел е Ваше задоволство и беспрекорна насмевка!

Прочитајте повеќе

Локација и контакт

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ Г. Х. Панзов 18, н.Водно, 1000 Скопје
Тел: +389 2 3178 650
Email: info@dentalclinic.mk